twilight paret

denna bild går de ut med att de har ett förhållande, de visar ut sin kärlek på ett helt sådant album. jag läste dessutom att under en inspelning då de skulle filma kom Rob försent för han vait på en queerbar(?) natten i london innan. Kirsten blev helt till sig och arg inför alla regisörrer osv. Hon sa dessutom att han tagit en timma senare flyg från lodon. de fick vänta med att kunna spela in i en timma.på flyplatsen hem sedan höll sig båda ifrån varandra. vi får hoppas att förhållandet är i liv fortfarnde.jag läste dessutom att hon väntar barn?


De brukar titta på film och lyssna på musik tillsammans.

Robert Pattinson och Kristen Stewart har flyttat ihop.

Skådespelarna som spelar ett kärlekspar i den überkända vampyrfilmen Twilight ryktas vara tillsammans även utanför duken.

Det är kanske inte så konstigt att man kärleksfullt faller i varandras armar då man lever tätt inpå varandra.

Under inspelningen av den tredje Twilight-filmen Eclipse delar Rob och Kristen nämligen en takvåning på hotellet Sheraton Wall Centre Hotel i Vancouver, Kanada, för oblyga 6000 kronor natten.

–De har två rum som avgränsas med en dörr. De använder den tredje sviten på våningen till att lyssna på musik eller titta på film då de stannar hemma efter en dags inspelning eller på helger, säger en källa enligt The Inquisitr.

Varje svit har två sovrum, två badrum, kök, matsal och ett stort vardagsrum.

–De har det jättebra. Varje rum har fönster från golv till tak, platteve och ljuskronor. De har jacuzzis i badrummen och det bästa av allt - de har en egen betjänt och säkerhetsvakter, enligt The Inquisitr.

Robert och Kristen blir transporterad till och från inspelningsplatsen genom att färdas i en privat hiss i hotellet som leder till ett bevakat garage.

Medan stjärnorna avnjuter sin lyxiga tillvaro bor resten av filmfolket i hyrda lägenheter runt omkring i området.

Skrivet av:

Permalänk
http://nyheter24.se/noje/kandisar/214925-rob-och-kristen-bor-ihop


/ SARA.

Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail ([email protected]) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0