crazy biatch night






mummmms!


gårdagen var heeeeelt sjuk! Var överallt, gjorde de mesta och ao. de va galet. Så himla nice! Jag var med sara och vi käka tacobar, fika på espresso house och åt på donken säkert 100 gånger? Men de är nice verkligen, riktigt nice. Somnade runt 7 imorse med sara ali och firas i en soffa! Vi gick upp innan 12 och åkte till Sara. Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt. Nu blir det mest god mat, snacks och bra filmer!

puss/ EVELINA


Hottemptations Kommentarer
Postat av: Anonym

tacobar finns inte i nkpg

2010-04-05 @ 21:16:55
Postat av: Anonym

jag tycker faktiskt att det är dåligt att du har sagt flera gånger att du ska göra en video på när du rippar dina jeans, men den kommer aldrig, då är det bättre att du säger att det kommer dröja innan den kommer så man vet ! skulle iaf tycka det var väldigt kul ifall du kunde lägga ut det på bloggen snart, har väntat :)

2010-04-08 @ 01:06:53

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail ([email protected]) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0