med en cola och en ipren!

lunchen idag sög b*lle, fisk kall sås och potatis, euw ..  så jag va tvungen att ta en huvudverkstablett och en kola för att kunna kyla ner skallen haha. fredrik smsade precis, kanske struntar i gympan och fikar med honom istället? aso jag får ändå inte vara med på gymnastiken för att min fot är soo not good yet.

nu håller vi på att göra en grej på kultir och idé historian.  det handlar om satirtecknare före 1900 talet .. jag fattar ingenting men hallå? jag är blondin och ska INTE förstå sånt här svårt .. hihi

kanske bloggar någon mer gång på den här lektionen, jag går liksom till 16:40 idag, oh my god säger jag bara. men när jag slutat kommer mina biatches så, då pallar jag det här!  

bea har ju börjat med alla 1:orna på skolan också den skitungen.  och ulala himla snygga blatte 1:or är det ialf, jag döööör fan nästan..   bea och jag är också ganska snygga under.  och kolla MITT hår, so fucking amazing .

puss och hej / evelina den fina .





Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail ([email protected]) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0