kissie/ kisset?

tjatja evelina, matilda & sara (the ones and onlys) is here! MjAoUU.

nej , så långt ska vi INTE gå..



okej , för det första .. kissie (kisset) har verkligen nått dit hon vill (enligt bloggen) vi tycker att det är endå är strongt gjort att kunna provocera sig genom hela j*vla bloggen. och nu så känns det egentligen sjukt fel att skriva en jävla lista över en människa som endast söker uppmärksamhet och dissningar, eftersom att det gör henne starkare och kan klaga ner på andra ännu mer.   men ialf ,


NU BLIR DET EN DISSLISTA.

  • polskan som själv säger att hon inte är det.

 själv säger hon att man ska stå för vem man är och vad man kommer ifrån, men vafan gör hon det?  vi känner henne inte ett skit, men vi vet folk som har träffat henne och visst , hon är HELT olik i verkligheten. varför ens ljuga om sånt som hela sveriges befolkning redan vet om henne?  det visar hur bra självkänsla hon har, verkligen! människan är polsk vaf*n , kolla bara hennes feta näsa!

  • photoshoppade bilder? på gud nej!

photoshoppar kisset bilder då? jo självklart att hon gör. hennes så himla fina vit/ gråa hår på bilder (SJUKT SNYGGT!) är verkligen inte det i verkligheten, hon har exakt lika dant som resten av alla brunetter som kämpar med att få håret blont, det blir gult. inte missfärgat men gult, hennes hår är inte grått och silverfärgat. photshop läsare, photoshop.   hennes snygga smala kropp = photoshop , hennes bröst = photoshoppat på bilder. allt är photoshop, men vadå plastic fantastic är det väl? om ni tittar noga på bilderna så ser man ofta att vissa områden är suddiga, kisset är jättebra på photoshop och det är det som har gjort en stor del av hennes kariär.

  • provocerandet

det är en smart grej, för tjejer (som är de mest besökande på de flesta bloggarna) älskar skitsnack mm. men nu har det fullt ut gått över styr. hur himla moget är det att klanka ner sin släkt till och med? den här människan har provocerat sönder hennes liv, hon fortsätter säkert att blogga ett par år till, men sen då? vilket företag /  vilka jobb vill ge en bloggerska som kisset som är hatad av hela sverige en tjänst? nej ingen .


  • kläder

kisset tror hon är the one and only och tror hon är den enda som köper sina dyra speciella partyklänningar på gina tricot. men icke icke, vi va inne och checkade hennes blogg idag, 3 saker av det hon senast köpt , köpte sara förra veckan. snart ser väl kisset någon på stan som har en lika dan, och då blir väl det katastrof för hennes del, för hallå ?   eftersom att hon SJÄLVKLART var den första som köpte, får väl ingen ha det? för verkligen alla i sverige vill härma hennes klädSTIL*
 



 






 
 
vadå smink? hon är helt naturligt snygg.  (nu precis såg jag hennes underarmar på den sista bilden, ser ni suddigheten? kisset, du failar som f*n med dina ''oretuscherade'' bilder. snälla gumman , försök lite bättre ialf?
men jag kan hålla med om att hennes omredigerade bilder är dösnygga, vem vill inte se ut som henne som hon gör egentligen?   inte vi för vi är redan nöjda med våra kroppar.  men många med dåligt självförtroende kollar nog hennes blogg och videofilmer för att kunna härma hennes stil (om hon nu har någon ..) och hennes sätt att försöka se sig själv mycket bättre än alla andra.

tack för oss, hoppas ni fick lite vett och lite funderingar i era huvuden nu!
pusselipuss/ evelina sara & matilda.  de snyggaste tjejerna i norrköping!


Hottemptations Kommentarer

Kommentarer som är i nån stil av nerkränkning på oss tar vi inte bort, men tänk på vad ni skriver är ni snälla, för sånna kommentarer anser vi som ointressanta och blir olästa! Om du har frågar går det bra att Kommentera här eller skriv också till våran mail ([email protected]) :

Namn:
Kom ihåg mitt namn,bloggadress osv?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress (omdu har en, vi vill gärna att du gör det):

Kommentera ditt inlägg här Sötnos:

Trackback
RSS 2.0